گروه: اساتید و کارکنان

عضو هیات علمی واحد ساری مدیر تیم های ملی فدراسیون کشتی ایران شد

کد خبر: 584 تاریخ انتشار: 1395/7/5

مجید ترکان قهرمان ارزنده کشور و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بعنوان مدیر تیم های ملی فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، مجید ترکان دارنده مدال های طلا، نقره و برنز مسابقات کشتی قهرمانی جهان و بازی های آسیایی طی حکمی از سوی رسول خادم رییس فدراسیون کشتی کشور بعنوان مدیر تیم های ملی این فدراسیون منصوب شد.

مجید ترکان دارنده کمربند طلایی قهرمانی کشتی آزاد جهان لقب جنگجوترین کشتی گیر دنیا را نیز به خود اختصاص داده و دارنده مدال طلای کشتی نوجوانان جهان، مرد اول پیکارهای ستارگان کشتی دنیا و صاحب نشان طلای قهرمانی بازی های آسیایی و قهرمانی آسیا و صیاد طلایی کشتی کشورمان در جام های معتبری همچون دان کلف بلغارستان و پیکارهای بین المللی روسیه بوده است.

وی مدرس فدراسیون جهانی کشتی نیز می باشد و سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد کشور مان را در ادوار مختلف در سوابق خود دارد.

مجید ترکان از سال 1374 بعنوان عضو هیات علمی تمام وقت گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ساری همکاری دارد.

برچسب‌ها : عضو هیات علمی - فدراسیون کشتی - مجید ترکان - مربی تیم های ملی - واحد ساری