منصوریان مطرح کرد: نقش دانشگاهیان در شکوفایی چرخه تولید با دانش فنی و پژوهش

1398/01/18

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: وظیفه دانشگاهیان این است که در راستای شکوفایی بهتر چرخه تولید با دانش فنی و پژوهش نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری ، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در این دیداربا تبریک سال نو به کارکنان و اساتید واحد ساری اظهار امید واری کرد:در سال 98 که از سوی مقام معظم رهبری با نام سال "رونق تولید" نام گذاری شده است ،در سایه تعامل وهمکاری شاهد تحقق اهداف دانشگاه در جهت تولید علم وپژوهش باشیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری موفقیت های علمی  دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران را نتیجه تلاش کارکنان در عرصه اداری واساتید درسنگردانش عنوان کرد وبیان داشت:در سالی که  رونق تولید نام گذاری شده است وظفه ما دانشگاهیان این است که درجهت شکوفایی بهتر چرخه تولید با دانش فنی وپژوهش ، نقش تعیین کننده ای داشته باشیم. و با حمایت از ایده های جدید اساتید و دانشجویان نخبه به رسالت واقعی خود عمل کنیم.
حسین منصوریان با بیان اینکه در سال 98 با توکل به حضرت باری تعالی همه شما کارکنان واساتید می بایستی دلها را از کدورت پاک کنیدعنوان داشت : تمام موفقیت بهروزی های جامعه از لطافت قلب ها صورت می پذیرد، چرا که خداوند عالم را برای انسان خلق کرد، انسان را برای دل و دلها را برای خودش بنابراین در منظر عرفان دل عرش وجود انسان است.
منصوریان درخصوص نقش دانشگاه آزاد اسلامی مازندران درواقعه تلخ حادثه سیل در شمال کشوراظهارکرد:واحد های دانشگاهی آزاد اسلامی مازندران با محوریت واحد قائم شهربه جهت نزدیکی به محل حادثه دیده ،در حد توان به کمک آسیب دیدگان شتافتند وبا کمک های نقدی وغیرنقدی در رفع بخشی از مشکلات مردم اقدام نمودند.
در پایان این مراسم کارکنان اساتید واعضاء هیأت رئیسه با حضوردریادمان شهدای گمنام واحد ساری با آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

اشتراک گذاری