با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای صورت گرفت؛ گسترش همکاری‌ها بین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل استاندارد مازندران

1398/11/16

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و اداره کل استاندارد این استان به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی، فنی و پژوهشی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و اداره کل استاندارد استان مازندران، برای مشارکت در تهیه پیش‌نویس تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی، همکاری در زمینه تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی و ... منعقد شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در این جلسه با تبریک ایام‌الله دهه فجر، آمادگی دانشگاه برای تشکیل و راه‌اندازی دفتر استانداردسازی به‌منظور تدوین استانداردها و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت مورد درخواست آن اداره کل را اعلام کرد.

حسین کرمانیان ایجاد بستر لازم به‌منظور استفاده کارشناسان اداره کل استاندارد از امکانات پژوهشی، کتابخانه‌ای و آزمایشگاهی دانشگاه را مهم برشمرد و افزود: «به‌طور قطع یکی از دلایل اصلی پیشرفت سریع توسعه فناوری در کشورهای توسعه‌یافته صنعتی توجه به فرایند استانداردسازی تولیدات داخلی آن کشورها بوده است.»

وی بیان کرد: «امروز با گسترش همکاری بین و زمینه‌سازی حضور و ارائه خدمات مشاوره‌ای در مراکز تولیدی تحت نظارت آن اداره کل، می‌توان گام‌های مؤثری در فرایند استانداردسازی تولیدات داخلی برداشته شود.»

اشتراک گذاری