اطلاعیه فوری

1399/03/03

اطلاعیه فوری

قابل توجه اساتید محترم
به گزارش روابط عمومی نقل از معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد ساری  مصوبات ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به شرح ذیــل  اعلام می گردد:
-1 براساس مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه، کلاس‌های آموزشی و جبرانی دانشگاه تا ۱۷ خرداد به صورت مجازی ادامه خواهد داشت و پس از آن دانشجویان یک هفته برای آماده‌سازی حضور در امتحانات، فرجه خواهند داشت.
۲- با توجه به شرایط ویژه کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی در نیم سال جاری به مدت سه هفته از ۲۴ خرداد تا ۱۳ تیرماه، با رعایت کامل پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت برگزار خواهد شد و آخرین تغییرات زمانبندی در فرم ابلاغ امتحانات اساتید و کارت ورود به جلسه دانشجویان لحاظ گردیده است .
۳- پس از پایان امتحانات، دروس عملی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه‌‌های عملی از ۱۴ تیرماه ۹۹ آغاز شده و متناسب با اتمام کلاس‌ها، امتحانات توسط استاد مربوطه اخذ و نمرات آن در کارنامه نیمسال جاری ثبت می‌شود.( روزهای تشکیل کلاس دروس عملی سه شنبه و چهارشنبه هر هفته خواهد بود (
۴- مقرر شد اساتید کلیه مقاطع تحصیلی از ۶ خرداد  به منظور رفع اشکال دانشجویان  یک روز درهفته در  محل کار خود حضور داشته باشند و برنامه حضورشان را به رییس دانشکده مربوطه اعلام نمایند.
5اساتید و دانشجویانی که تمایل به تشکیل کلاس حضوری دارند امکانات برگزاری کلاس با رعایت پروتکل های بهداشتی با هماهنگی روسای دانشکده ها فراهم و پس از برنامه ریزی لازم به اطلاع دانشجویان رسانده شود.
6- همچنین در مدت سه هفته باقی ‌مانده تا ۱۷خرداد، کلاس‌های آموزشی و جبرانی اساتید مقاطع کاردانی و کارشناسی که به هر دلیل موفق به برگزاری و تکمیل کلاس‌های خود نشده‌اند، به صورت مجازی برگزار می‌شود. این کلاس‌ها برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌تواند به صورت حضوری یا مجازی برگزار ‌شود.
۷- دوره  تابستانی ۹۸/۹۹به صورت مجازی برگزار خواهد شد و ثبت‌نام آن از ۱۴تیر و بلافاصله پس از پایان امتحانات ترم جاری انجام می‌شود.
۸- دانشگاه آزاد اسلامی در بازگشایی دانشگاه و برگزاری کلاس‌ها تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کروناست و براساس تصمیم این ستاد عمل می‌کند.
۹- از نیمسال جاری ثبت نمرات دانشجویان در سامانه_سیدا از طریق اساتید محترم انجام می پذیرد ، لذا اساتید محترم می توانند برای اخذ گذرواژه و کلمه عبور به آقای یوسفی رییس محترم امتحانات دانشگاه مراجعه نمایند.
۱۰- با توجه به آخرین مصوبه شورای آموزشی دانشگاه جهت بارگذاری جزوات دروس علاوه بر سامانه آموزش مجازی واحد الکترونیکی از طرق مختلفی همچون صندوق پستی سامانه سیدا ، فضای مجازی و انتشارات دانشکده مربوطه جهت دسترسی  دانشجویان اقدام نمایند.

حوزه معاونت آموزش وتحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری

اشتراک گذاری