رییس شورای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی فرارسیدن سوم خرداد ماه ، سالروز آزاد سازی خرمشهر ، را تبریک گفت:

1399/03/03

درپیام دکتر اسفندیاری آمده است:
تاریخ پر فروغ انقلاب اسلامی ایران ، مملو از افتخارات و برگ های زرینی است که هر یک گواهی روشن بر استقلال ، عزمت ، سربلندی و استقامت این ملت بزرگ است.
سوم_خرداد ماه مصادف با سالروز فتح خرمشهر با نام روزمقاومت، ایثار و پیروزی نام گذاری شده است. این روز یادآور شجاعت، اخلاص، از جان گذشتگی ها، آزاد منشی ها و حماسه آفرینی های سلحشورانی است که جان، جسم و مالشان را در برابر دفاع از آب و خاک در طبق اخلاص گذاشتند و نشان دادند ایمان، امید، مقاومت، ایثار، میهن پرستی، لبیک یا قائدنا و لبیک یا حسین(ع) همواره بر جبهه نفاق، دو رویی، کج اندیشی و دشمنی پیروز است و این رویه آنان تا قیامت هویدا است.
اسفندیاری_در_ادامه_عنوان_کرد: فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزش‌هاست و این واقعه فراموش نشدنی به ما ثابت کرد که همدلی، هم زبانی، وحدت و اتکای به قوا، استعدادها و توان داخلی ما را در برابر ناملایمت ها واکسینه نموده و در تمامی میادین و جبهه ها، پیروز میدان خواهد کرد.
اینجانب فرارسیدن این روز فرخنده را به رهبر معظم انقلاب (مد الظله العالی ) ، ملت شریف ایران و بخصوص خانواده های محترم شهداء ، جانبازان ، ایثارگران و آزادگان و جامعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی مازندران تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق ، سربلندی و اقتدار روز افزون ایران اسلامی را مسالت دارم./
دکتر مجتبی اسفندیاری
رییس شورای فرهنگی و دانشجویی