تقارن روز قدس با فتح خرمشهر بیانگر پیوند عمیق آرمان قدس با ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی است

1399/03/03

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به مناسبت تقارن روز قدس و سالروز فتح خرمشهر

دکتر کرمانیان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران طی پیامی روز جهانی قدس و سالروز آزاد سازی خرمشهر را گرامیداشت.
متن پیام بدین شرح است.
امسال تقارن روز جهانی قدس روزی که نماد مبارزه با ظلم و اشغالگری است با روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان که نماد مقاومت، ایثار و ازخودگذشتگی است بیانگر پیوند آرمان قدس شریف با ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی است.

ملت شریف و انقلابی ایران همانگونه که در دوران دفاع مقدس گوش به فرمان امام رضوان الله تعالی علیه حماسه فتح خرمشهر را آفریده اند. امروز جوانان دانشگاهی و انقلابی  با ایمان و خودباوری تبعیت و پیروی از منویات امام جامعه را سرلوحه امور خویش قرار داده و تا آزادی و فتح قدس شریف، گوش به فرمان رهبر خود می‌باشند.
دکتر کرمانیان در این پیام تاکید کرد، نسل آگاه، متعهد دانشگاهی و انقلابی علاوه بر تلاش برای پیشرفت در عرصه‌های مختلف، بیش از هر زمان دیگری در تداوم راه باشکوه شهیدان انقلاب اسلامی و بویژه سپهبد شهید، حاج قاسم سلیمانی مصمم هستند و تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی و تحقق آرمان قدس شریف از پا نخواهند نشست.

کرمانیان همچنین به تقویت روحیه جهادی و انقلابی مبارزان آزادی قدس شریف برای فراهم کردن زمینه انحطاط، فروپاشی و محو رژیم صهیونیستی و تمامی جریانات تکفیری و انحرافی تاکید کرد.

اشتراک گذاری