در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین ؛ کرمانیان : امضای تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی حاصل ماه ها کار مشترک بین دو دستگاه است / زیر ساخت های دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه ملی آموزشی استان است

1399/05/06

شمال نیوز : رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: زیرساخت‌های ما در دانشگاه آزاد در حقیقت سرمایه ملی است که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد و با توجه به پیگیری‌هایی که مدیرکل آموزش و پرورش دارند بتوانیم نقش و سهم خوبی در مهارت‌آموزشی و پژوهش داشته باشیم....

با حضور «حسین کرمانیان» رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و « رستمیان » معاون آموزشی و معاونان این مجموعه برجسته علمی در مرکز استان و «علیرضا سعدی‌پور» مدیرکل آموزش و پرورش مازندران و «اسفندیار نظری» معاون آموزش متوسطه، تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه توسعه‌ای، آموزشی و پژوهشی بین آموزش و پرورش مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید.

حسین کرمانیان در حاشیه این جلسه گفت: این اتفاق در استان و حتی در کشور بی‌نظیر است چون صرفاً یک تفاهم‌نامه‌ای از پیش تعیین شده با فرمت و قالب آماده و تکراری که در خیلی از جاها دیده می‌شود، نبود بلکه آماده کردن این تفاهم‌نامه چندین ماه زمان برد.

وی در ادامه افزود: تمام معاونت‌های مرتبط بر بخش‌های این تفاهم‌نامه کار کردند و وقت گذاشتند و کارها را در فضایی کارشناسانه پیگیری کردند تا این‌که امروز این تفاهم‌نامه نهایی شد و به امضا رسید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در ادامه گفت: فراهم کردن چنین تفاهم‌نامه‌ای با این دقت نظر و کار کارشناسی حاصل دقت نظر جناب سعدی‌پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران و همکاران ایشان و همچنین همکاران من در دانشگاه آزاد اسلامی است که با شناخت و باور قرار گذاشتند در ابعاد مختلف با هم همکاری کنند.

کرمانیان همچنین گفت: در استان مازندران چند دانشگاه بزرگ دارد اما دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیش از 700 آزمایشگاه و کارگاه و آمار بالای هیأت علمی از گلوگاه در شرق استان شروع می‌شود و تا رامسر در غرب استان حضور دارد.

•    این اقدام در راستای توسعه مشارکت و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های برون‌سازمانی است

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی این اقدام را در راستای توسعه مشارکت و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های برون‌سازمانی توصیف کرد.

علیرضا سعدی‌پور در حاشیه این برنامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در مازندران با تعداد قابل توجهی اساتید برجسته و همچنین زیرساخت‌ها و امکانات آژمایشگاهی، پژهشی و علمی یکی از مراکز مهم دانشگاهی استان است و  اجرای چنین تفاهم‌نامه‌هایی در حقیقت استفاده از همه ظرفیت‌ها و استعدادها در اداره آموزش و پرورش  در استان مازندران است.

وی همچنین گفت: این تفاهم‌نامه در راستای فرهنگ مشارکت و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های برون‌سازمانی منعقد شد و زمینه‌های همکاری را در برنامه‌هایی چون «تشکیل نشست‌های تخصصی بین اعضای هیأت علمی و معلمان آموزش و پرورش»، «استفاده از توانمندی نیروی انسانی طرفین در موضوعات تفاهم‌نامه»، «همکاری و مشارکت طرفین در فعالیت‌های پژوهشی مثل سمینارهای علمی آموزشی»، «همکاری در آموزش‌های مهارتی دوره اول و دوم متوسطه در قالب آموزش‌های برون‌سپاری» به‌عنوان بخش‌هایی از موارد همکاری اداره آموزش و پرورش مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی فراهم می‌سازد و طی سه سال نیز قابلیت اجرایی دارد و پس از آن نیز قابل تمدید است.

سعدی‌پور همچنین گفت: امضای چنین تفاهم‌نامه‌هایی می‌تواند مبدأ تحول هم در آموزش و پرورش و هم در دانشگاه آزاد باشد به این معنا که ما می‌توانیم از ظرفیت بیش از 3 هزار عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان که در رشته‌های مختلف تخصص دارند، برای ارتقای توانمندی معلمان، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بهره ببریم.

وی در همین زمینه افزود: از این ظرفیت می‌توانیم برای پیشبرد اهداف‌مان در هدایت تحصیلی و هدایت دانش‌آموزان به سمت مشاغل و رشته‌های مهارتی کمک بگیریم ضمن این‌که با برگزاری تورهای آموزشی از کارگاه و آزمایشگاه‌های موجود در دانشگاه آزاد برای نوجوانان و جوانان دانش‌آموز بهره ببریم و این امری مهم و نویدبخش آینده بهتر برای استفاده از ظرفیت علمی و آموزشی دانشگاه خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش در پایان همچنین بر ضمانت اجرایی بندهای این تفاهم‌نامه تأکید و خاطرنشان کرد:  معاونت آموزشی مسئول پیگیری و نظارت بر اجرای بندهای آن است.

اشتراک گذاری