در ۷ محور؛ جشنواره «از حماسه تا حماسه» در دانشگاه آزاد برگزار می شود

1399/07/14

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دستورالعملی، جزئیات جشنواره «از حماسه تا حماسه» دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل، به جزئیات برگزاری جشنواره از جمله شورای سیاست‌گذاری مرکزی، کمیته اجرایی استانی، کمیته اجرایی واحدی، موضوعات محوری، دامنه برگزاری جشنواره، مقررات شرکت در جشنواره، داوری و انتخاب آثار برگزیده و ... اشاره شده است.

الف) موضوعات محوری :

1. 1- حماسه دفاع مقدس 31 شهریور           2- اربعین حسینی 17 مهر             3- حماسه 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی               4-  حماسه 16 آذر روز دانشجو
  1. 5- حماسه 9 دی برائت از فتنه                 6- شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی                       7-  حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

ج) زمان و نحوه برگزاری :.
دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت ، کانال و صفحه فعال خود را به آدرس ایمیل moavenatfarhangi@iausari.ac.ir   ثبت نمایند.( لازم به ذکر است  مشخصات کامل فرد شرکت کننده (دانشجو/استاد/کارمند) وشماره تلفن همراه و نیز نوع کانال های مجازی مورد  استفاده اعم از اینستاگرام ، واتساپ ، و .... ضروری می باشد) .از زمان ثبت ، شرط شرکت در جشنواره ، انتشار حداقل پنج پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی (اعم از یادداشت ، پادکست ، کلیپ، و ... ) در مورد موضوعات محوری جشنواره است . افرادی که تعداد پست های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود . کانال ها، صفحه ها و پست ها از جهت محتوایی ، هنری ، تعداد بازدید ، تعداد بازنشر و .... مورد ارزیابی قرار می گیرند . این ارزیابی هم توسط داوران و هم توسط گروه های دانشگاهی خواهد بود . برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه  www.farhangi.iau.ir  و نیز با شماره تلفن 01134445186 و 01134445320 تماس بگیرید.
د) مقررات ارسال آثار جشنواره:  1 - علاقمندان برای شرکت در جشنواره می بایست آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند ( مانند ایتا ، بله ، سروش ، واتساپ ، و یا اینستاگرام و .... ) منتشر کنند .
2- در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال های مربوطه باید از هشتگ های # از حماسه تا حماسه - # دانشگاه –آزد_اسلامی "استفاده گردد . همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ متناسب نیز درج گردد .( # از-حماسه-تا-حماسه # سردار-حاج-قاسم-سلیمانی    # دانشگاه-آزاد –اسلامی ) . در وب سایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از tag های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود .   3 - شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی @hamasefarhangi  را نیز زیر پست هایشان الصاق (tag) کنند .
ه) مقررات شرکت در جشنواره
_ جشنواره در سه سطح واحد، استان ، و سراسری ویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی (کلیه دانشجویان ، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی ) برگزار می شود و اختصاص به آثاری دارد که موضوع و مضمون آنها در یکی از محورهای جشنواره بوده باشد همچنین دبیرخانه جشنواره یک نفر ر ابه عنوان مولف اثر می پذیرد
_ مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده و کمیته اجرایی و داوری واحد مسئول صحت سنجی آن است .
_داوران جشنواره برای قضاوت شاخص هایی مانند تعداد پست های بیشتر ، بازدید بالاتر استوری و پست ، بازنشر بیشتر، محتوای غنی تر ، چندرسانه ای بودن ، تاثیرگذاری اجتماعی بالاتر و ... را مدنظر قرار می دهند و به هر یک از این موارد به صورت جداگانه امتیاز می دهند .
جوایز :
جوایز واحدی / مرکز : تخفیفی شهریه برای مراکز و واحدهای کوچک حداکثر به تعداد 3 نفر در واحدهای متوسط و بزرگ به تعداد 5 نفر و در واحدهای بسیار بزرگ و جامع به تعداد 7 نفر به میزان 15% می باشد .
جوایز استانی : حسب تایید شورای فرهنگی به میزان حداکثر 3 نفر و سقف مبلغ 5000000 ریال می باشد .
جوایز کشوری: نفر اول : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره – کارت هدیه به مبلغ 30/000/000 ریال
نفردوم : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره – کارت هدیه  به مبلغ 20/000000 ریال
نفر سوم : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره _ کارت هدیه به مبلغ 10/000/000ریال