توسط حسن یزدانی انجام شد؛ ابداع روش نوین خطایابی هوشمند در نیروگاه‌های «فتوولتاییک»

1399/07/21

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با ثبت اختراع خود موفق به ابداع روش نوین خطایابی هوشمند در نیروگاه‌های فتوولتاییک شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری ، حسن یزدانی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با ثبت اختراع خود موفق به ابداع روش نوین خطایابی هوشمند در نیروگاه‌های فتوولتاییک شد.

این سامانه که اکنون با همکاری بخش صنعت به‌عنوان یک سیستم منسجم مبتنی بر یادگیری عمیق و هوش مصنوعی پیاده‌سازی شده قابلیت اجرا روی تمام نیروگاه‌های فتوولتاییک در انواع مقیاس‌ها را داراست.

این سیستم مجهز به سامانه‌های گسترده برای نظارت روی انواع رخدادها و بررسی راندمان خروجی نیروگاه به‌صورت بلادرنگ است.

نتایج این تحقیق منجر به ایجاد یک سیستم هوشمند و کاربردی شده که در سازمان ثبت اختراع به‌شماره ۱۰۲۵۴۱ به ثبت رسیده است.

حسن یزدانی دارای عنوان و افتخارات جهانی در کشورهای آلمان و مالزی مانند کسب مدال طلای بخش هوا و فضا در itex۲۰۰۸ و مدال برنز بخش مهندسی پزشکی در کشور آلمان iena ۲۰۰۷ نیز هست.

وی سال ۱۳۹۶ به‌عنوان فناور برتر استان مازندران هم برگزیده شد.

از حسن یزدانی آثار علمی متعددی شامل بیش از ۱۰ عنوان اختراع، تألیف و طرح‌های پژوهشی در حوزه صنعت و دانشگاه در کشور و عرصه‌های بین‌المللی ارائه شده است

اشتراک گذاری