بین ۱۵ نفر برتر کشوری صورت گرفت؛ موفقیت عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون فلوشیپ علوم آزمایشگاهی

1399/11/25

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری آزمون و گزینش نهایی دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) علوم آزمایشگاهی را با موفقیت سپری کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری ، مجتبی نبیلی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری آزمون و گزینش نهایی دوره تکمیلی تخصصی(فلوشیپ) علوم آزمایشگاهی را که بین ۱۵ نفر برتر کشوری و فقط در پنج دانشگاه منتخب علوم پزشکی وزارت بهداشت برگزار شد با موفقیت سپری کرد.

این آزمون در دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه خواهد یافت و فارغ‌التحصیلان این دوره با کسب گواهی مربوط مجوز مسئولیت فنی در آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی را دریافت خواهند کرد.

نبیلی فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده و از سال ۱۳۹۵ عضو هیئت علمی واحد ساری است و سال ۱۳۹۸ به‌عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و استان مازندران انتخاب و معرفی شد.

اشتراک گذاری