برگزاری کارگاه آموزشی چگونگی استفاده از منابع علمی در واحد ساری

1394/10/10

برگزاری کارگاه آموزشی چگونگی استفاده از منابع علمی برای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استانهای شمالی در واحد ساری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کارگاه آموزشی چگونگی استفاده از منابع علمی پایگاه های    …,Ebsco,Springer ,Elsevier  از صبح امروز در واحد ساری آغاز و همچنان در حال برگزاری است.

این کارگاه از صبح امروز دوشنبه با حضور معاونین پژوهش و فناوری ، مدیران فناوری و اطلاعات، مسئولین کتابخانه دانشگاههای آزاد اسلامی جامع و بسیار بزرگ استانهای مازندران ، گلستان و گیلان و همچنین اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی واحد در سالن همایش دانشکده علوم پزشکی واحد ساری آغاز بکار کرد.

این کارگاه به همت معاونت پژوهش و فناوری واحد ساری در دو بخش کارگاه ناشر Elsevier و معرفی منابع الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی آغاز بکار کرد که در بخش اول کارگاه آموزشی استفاده از منابع علمی پایگاه مختلف توسط نماینده ناشر Elsevier  خانم الله یار برگزار شد.

در ادامه نیز کارگاه آموزشی معرفی منابع الکترونیک در دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر قربانی معاون مرکز گسترش علم و علم سنجی برگزار خواهد شد.

.

اشتراک گذاری