درخشش دانشجوی واحد در نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی

1394/10/10

پایان نامه دانشجوی واحد ساری در نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در نهمین دوره همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی که با محوریت «قرآن کریم و فرهنگ وحیانی» ، درسالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزارشد از برگزیدگان در بخش های مختلف تجلیل بعمل آمد.

در این همایش ۷۰۰ اثر با موضوع قرآن پژوهی از ۱۲ کشور جهان مورد داوری قرار گرفتند و از ۴۰ اثر برگزیده تقدیر شد.

کلیه آثار در چهار بخش مقالات، طرحهای پژوهشی، پایان‌نامه و کتاب بوده است که در بخش‌ پایان‌نامه و کتاب فقط یک اثر مورد پذیرش کمیته علمی داوران قرار گرفت و قابل تقدیر شناخته شد.

در بخش پایان نامه ، پایان نامه خانم ام کلثوم سعیدی کیاسری، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با موضوع فرهنگ سازی قرآن در عصر نزول مورد  تقدیر قرار گرفت.

دکتر سید احمد میریان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و رییس دانشکده سماء ساری راهنمای خانم سعیدی کیاسری در تهیه و تدوین این پایان نامه بوده است.

گفتنی است به نفرات برتر این همایش علاوه بر لوح تقدیر هدایایی نیز اهدا شد.

اشتراک گذاری