اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري

1396/06/07

زمان ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان کلیه ی رشته ها ی دکتری و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري

ضمن آرزوی موفقیّت برای پذیرفته شدگان آزمون دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري ،  بدین وسیله زمان ثبت نام و  انتخاب واحد پذیرفته شدگان کلیه ی رشته ها ی دکتری و کارشناسی پیوسته  دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري ،  به شـرح ذيل اعلام  مي گردد :
ضمناً برای انتخاب واحد  نیمسال اول 1396   لازم است از طریق سایت اینترنتی به نشانی  www.iausari.ac.ir   در روزهای اعلام شده ذيل  بعد از دريافت جدول ترم بندي دروس رشته خود  از سايت مذكور و  واريز شهريه ، نسبت به انتخاب دروس ترم  اول برابر برنامه پيشنهادي آموزش اقدام نمایند .

• پرداخت شهریه صرفا از طریق کارت های عضو شبکه شتاب و با همراه داشتن رمز دوم کارت  امکان پذیر خواهد بود. ( رمز دوم از طریق دستگاه های خودپرداز بانک مربوطه قابل دریافت خواهد بود )
  • ضمناً برای ورود به سایت اینترنتی جهت  انتخاب  واحـد،  نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور شماره  شناسنامه  فـرد می باشد.
  • دانشجويان جهت دريافت آيين نامه آموزشي و ترم بندي رشته خود به سايت یاد شده مراجعه و  بر اساس آرايش ترمي نسبت به انتخاب دروس ترم اول اقدام  نماييد.

( حوزه آموزش           راهنمای تحصیلی            ترم بندي رشته ها  )

مقطع زمان ثبت نام زمان انتخاب واحد زمان حذف و اضافه
دکتری 11 لغایت 13 شهریور از  20  لغایت  24