همزمان با روز ۱۳ آبان؛ برگزاری همایش خوانش انتقادی خط سازش مذاکره در پیشرفتِ ایران فردا

1397/08/09

همایش خوانش انتقادی خط سازش مذاکره در پیشرفتِ ایران فردا با حضور رئیس بسیج اساتید در دانشگاه آزاد واحد ساری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران و واحد ساری، دکتراسفندیاری معاون دانشجویی وفرهنگی واحد ساری گفت :
هم‌زمان با فرا رسیدن ۱۳ آبان، مصادف با فتح لانه جاسوسی آمریکا در ایران و روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی، همایشی ملّی از سوی بسیج اساتید
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار خواهد شد.

اسفندیاری افزود .سازمان بسیج اساتید کشور در این همایش که با حضور استادان بسیجی، نخبگان و فعالان علمی فرهنگی مازندران برگزار می شود،
در ادامه رویکرد حلّ المسائلی خود، برخی از نخبگان و دانشگاهیان مسئله‌یاب و ارائه‌دهندگان راه‌ حلّ در مازندران را مورد تجلیل قرار خواهد داد
معاون دانشجویی وفرهنگی واحد ساری گفت :در این همایش مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با موضوع «خوانش انتقادی خط سازش – مذاکره در پیشرفتِ ایران فردا» به سخنرانی خواهد پرداخت.

این همایش روز یکشنبه ۱۳ آبان از ساعت ۹ صبح و در تالار دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری