آرشیو اخبار
با حضور معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران معرفی شد
1398/08/21
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با حضور حجت‌الاسلام علی تقوی معاون منابع انسانی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها معرفی شد.
ملکی‌تبار مطرح کرد؛ ساختار جدید ارزیابی و نظارت دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد عملکردگرایی
1398/08/22
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «ساختار جدید این مرکز رویکرد عملکردگرایی دارد و در راستای بهبود فعالیت واحدهاست و این به‌منظور ایجاد داشبوردی برای شناخت نقاط ضعف و قدرت دانشگاه‌ها در بخش‌های مختلف است.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مطرح کرد؛ تولید محصول دانش‌بنیان و ارائه به بازار اولویت اصلی فعالیت در دانشگاه
1398/08/19
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «تولید محصول دانش‌بنیان در مرکز رشد و ارائه آن به بازار باید در اولویت اصلی قرار گیرد؛ چراکه آموزش و ترویج دو بال اصلی پژوهش هستند.»
گزارش تصویری از آیین تکریم تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری
1398/08/20
با حضور رنجبر؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری معرفی شد
1398/08/19
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با حضور بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی معرفی شد.
دکتر حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری شد
1398/08/18
دکتر محمدمهدی طهرانچی با صدور حکمی، حسین کرمانیان را به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری منصوب کرد
گزارش تصویری از برگزاری آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود با حضور خانواده ها و اعضای محترم هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
1398/08/12
تیم والیبال واحد بابل با اقتدار قهرمان شد .
1398/08/01
روز آخر مسابقات والیبال با قهرمانی واحد بابل به پایان رسید .
در رتبه بندی کیفی مجلات منتشره در دانشگاه آزاد اسلامی، دو فصلنامه واحد ساری حائز رتبه عالی (A)  شدند .
در رتبه بندی کیفی مجلات منتشره در دانشگاه آزاد اسلامی، دو فصلنامه واحد ساری حائز رتبه عالی (A) شدند .
1398/08/04
برای چهارمین بار متوالی، دو فصلنامه واحد ساری در رتبه‌بندی کیفی مجلات منتشره در دانشگاه آزاد اسلامی، حائز رتبه عالی (A) شدند .
قابل توجه دانشجويان:  مسابقه کتابخوانی "72 سخن عاشورایی"
قابل توجه دانشجويان: مسابقه کتابخوانی "72 سخن عاشورایی"
1398/07/30
دانشجويان محترم پس از مطالعه كتاب "72 سخن عاشورایی" از بيانات حضرت آيت الله العظمي سيد علي خامنه اي (مدظله العالي) رهبر معظم انقلاب اسلامي، لطفا به سوالات پيوستي در فايل ذيل پاسخ داده و تا تاريخ 98/8/12 به دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران تحويل دهند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  71