اطلاعیه شماره 1: اطلاعیه مهم دعوت شدگان به مصاحبه دکتری تخصصی استان مازندران

کد خبر: 798 تاریخ انتشار: 1396/3/30
مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از 21 لغایت 24 تیرماه آغاز می شود.

قابل توجه کلیه داوطلبان مصاحبه مقطع دکتری تخصصی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هفت واحد ساری، آمل، بابل، قائمشهر، نور، چالوس و تنکابن واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی می باشند.

زمان آغاز مصاحبه داوطلبان در استان مازندران از 21 لغایت 24 تیرماه می باشد و کلیه افراد بر اساس جدول زمانی که متعاقبا اعلام خواهد شد باید در محل برگزاری مصاحبه حضور یابند.

ایام مذکور زمان مصاحبه برای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران می باشد و در صورتیکه داوطلبان در سایر استانها نیز قصد حضور در جلسه مصاحبه را دارند باید به وب سایت واحد دانشگاهی در استان مربوطه مراجعه نمایند.

مصاحبه از کلیه داوطلبان برای واحدهای استان مازندران فقط در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در ساری - کیلومتر 7 جاده دریا انجام می گیرد.

داوطلبان باید نسخه اصلی کلیه مدارک علمی اعم از پایان نامه ، مقاله، طرح و ... را در روز مصاحبه بهمراه داشته که پس از بررسی در همان روز عودت داده خواهد شد.

علاوه بر این داوطلبان گرامی باید کپی کلیه مقالات و مدارک و مستندات علمی را در روز مصاحبه ارائه نمایند که اسناد کپی عودت داده نخواهد شد.

هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته/گرایش در هر استان فیش واریز هزینه مصاحبه به مبلغ هفتصد هزار ریال به حساب سیبا شماره 0105645020003 نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید.

در صورتیکه داوطلب در چند رشته/گرایش/استان دعوت به مصاحبه شده باشد لازم است مبلغ هفتصد هزار ریال را برای شرکت در مصاحبه هر رشته/گرایش/استان بصورت جداگانه واریز و فیش مربوط را در  زمان حضور برای مصاحبه ارائه نماید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و استان مازندران

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - دکتری تخصصی - زمان مصاحبه - مصاحبه دکتری

آمار بازدید       امروز: 2622    ديروز: 4080    اين ماه: 71250    تاکنون : 2984243