اطلاعیه شماره 6: زمان مصاحبه و نکات مهم که داوطلبان باید رعایت نمایند

کد خبر: 808 تاریخ انتشار: 1396/4/18
اطلاعیه شماره 6: زمان مصاحبه و نکات مهم که داوطلبان باید رعایت نمایند

داوطلب گرامی ضمن دریافت ابلاغ  مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران خود از اینجا به موارد زیر توجه نمایید:

1- مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی  استان مازندران از 21 لغایت 24 تیرماه  می باشد و مصاحبه در هر روز در دو نوبت صبح و عصر که نوبت صبح از ساعت 8 و نوبت عصر از ساعت 14 آغاز می شود.

2-  کلیه افراد بر اساس جدول زمانی که در سایت واحد ساری به نشانی www.iausari.ac.ir  اعلام شد باید در محل برگزاری مصاحبه حضور یابند.

3- مصاحبه از کلیه داوطلبان برای واحدهای استان مازندران فقط در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در ساری - کیلومتر 7 جاده دریا انجام می گیرد.

4- داوطلبان باید نسخه اصلی کلیه مدارک علمی اعم از پایان نامه ، مقاله، طرح و ... را در روز مصاحبه بهمراه داشته که پس از بررسی در همان روز عودت داده خواهد شد.

5- علاوه بر اصل مدارک عنوان شده داوطلبان گرامی باید کپی کلیه مقالات و مدارک و مستندات علمی (به غیر از پایان نامه) را در روز مصاحبه ارائه نمایند که اسناد کپی عودت داده نخواهد شد.

6- هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته/گرایش در استان مازندران فیش واریز هزینه مصاحبه به مبلغ هفتصد هزار ریال به حساب سیبا شماره 0105645020003 نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید. (برای مثال اگر داوطلبی در رشته روانشناسی  گرایش علوم تربیتی سه واحد(مثلا ساری، بابل و تنکابن) از استان مازندران را انتخاب  کرده است باید یک فیش هفتاد هزار تومانی واریز نماید و اگر همین داوطلب در رشته روانشناسی گرایش سلامت نیز سه واحد استان  (مثلا ساری، قائمشهر و آمل) را انتخاب کرده باشد باید برای رشته/گرایش دوم نیز یک فیش هفتاد هزار تومانی دیگر واریز نماید)

7- ضروری است داوطلبان نسبت به دریافت فرم اطلاعات اولیه از سایت دانشگاه (از اینجا) و تکمیل آن اقدام نموده در موعد مصاحبه نسخه تکمیلی آن رابه گروه مصاحبه کننده ارائه نمایند.

8- لازم است تا داوطلبان اصل کارت ملی یا شناسنامه خود را جهت احراز هویت در زمان مصاحبه به همراه داشته باشید .

9- ورود افراد متفرقه یا همراهان داوطلبین به محل مصاحبه مطلقا ممنوع میباشد.

10- دانشگاه محل برگزاری مصاحبه فاقد امکانات جهت اسکان موقت داوطلبین بوده و از پذیرش چنین درخواست هایی کاملا معذور است.

11- داوطلبان پس از حضور در محل مصاحبه در نوبت های اعلام شده ابتدا جهت ثبت نام، اعلان حضور و اخذ نوبت مصاحبه به مسئول ثبت نام رشته مربوطه مراجعه نمایید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی دانشگاه به نشانی T.me/iausari بپیوندید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و استان مازندران

برچسب‌ها : اطلاعیه - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - مصاحبه دکتری

آمار بازدید       امروز: 1697    ديروز: 4080    اين ماه: 70325    تاکنون : 2983318