تمدید زمان مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 816 تاریخ انتشار: 1396/4/27
زمان مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، زمان مصاحبه داوطلبان آزمون مصاحبه دکتری سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان مازندران تمدید شد.

بر این اساس آندسته از داوطلبانی که به هردلیلی نتوانستند در نوبت قبلی مصاحبه از 21 تا 24 تیرماه برای مصاحبه شرکت نمایند می توانند در روزهای یکشنبه 8 و دوشنبه 9 مرداد سال جاری برای شرکت در مصاحبه به واحد ساری مراجعه نمایند.

نحوه ثبت نام و برنامه زمانی مصاحبه بر اساس رشته / گرایش متعاقبا اعلام می گردد.

داوطلبان به نکات زیر توجه نمایند:

1- مصاحبه از کلیه داوطلبان برای واحدهای استان مازندران فقط در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در ساری - کیلومتر 7 جاده دریا انجام می گیرد.

2- داوطلبان باید نسخه اصلی کلیه مدارک علمی اعم از پایان نامه ، مقاله، طرح و ... را در روز مصاحبه بهمراه داشته که پس از بررسی در همان روز عودت داده خواهد شد.

3- علاوه بر اصل مدارک عنوان شده داوطلبان گرامی باید کپی کلیه مقالات و مدارک و مستندات علمی (به غیر از پایان نامه) را در روز مصاحبه ارائه نمایند که اسناد کپی عودت داده نخواهد شد.

4- هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته/گرایش در استان مازندران فیش واریز (فیش بانکی مخصوص صاحب حساب) هزینه مصاحبه به مبلغ هفتصد هزار ریال به حساب سیبا شماره 0105645020003 نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید. (برای مثال اگر داوطلبی در رشته روانشناسی  گرایش علوم تربیتی سه واحد(مثلا ساری، بابل و تنکابن) از استان مازندران را انتخاب  کرده است باید یک فیش هفتاد هزار تومانی واریز نماید و اگر همین داوطلب در رشته روانشناسی گرایش سلامت نیز سه واحد استان  (مثلا ساری، قائمشهر و آمل) را انتخاب کرده باشد باید برای رشته/گرایش دوم نیز یک فیش هفتاد هزار تومانی دیگر واریز نماید)

5- ضروری است داوطلبان نسبت به دریافت فرم اطلاعات اولیه از سایت دانشگاه (از اینجا) و تکمیل آن اقدام نموده در موعد مصاحبه نسخه تکمیلی آن رابه گروه مصاحبه کننده ارائه نمایند.

6- لازم است تا داوطلبان اصل کارت ملی یا شناسنامه خود را جهت احراز هویت در زمان مصاحبه به همراه داشته باشید .

7- ورود افراد متفرقه یا همراهان داوطلبین به محل مصاحبه مطلقا ممنوع میباشد.

8- دانشگاه محل برگزاری مصاحبه فاقد امکانات جهت اسکان موقت داوطلبین بوده و از پذیرش چنین درخواست هایی کاملا معذور است.

9 داوطلبان پس از حضور در محل مصاحبه در نوبت های اعلام شده ابتدا جهت ثبت نام، اعلان حضور و اخذ نوبت مصاحبه به مسئول ثبت نام رشته مربوطه مراجعه نمایید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

واحد ساری و استان مازندران

برچسب‌ها : آزمون دکتری - تمدید مهلت آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - مصاحبه دکتری

آمار بازدید       امروز: 2045    ديروز: 4080    اين ماه: 70673    تاکنون : 2983666